Chris | de kindertelefoon

Kindertelefoon / Chris, wat er ook is!

Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon of met Chris, wat er ook is!
 

Wat doet De Kindertelefoon
Word je gepest, heb je problemen thuis, ruzie met je vrienden of voel je je rot, dan kun je bellen of chatten met De Kindertelefoon. Natuurlijk kun je ook eerst bij de verschillende topics op de site kijken. Wellicht kun je daar je antwoord vinden. De Kindertelefoon is er voor alle kinderen en jongeren tussen de 8 en 18 jaar.

Kun je op de website of het forum geen antwoord vinden of wil je graag een vrijwilliger van De Kindertelefoon spreken dan kun je ons bereiken door te bellen of te chatten.
Bel: 0800-0432 (gratis).
Chat: via de chatbutton op onze site

 
Chris, wat er ook is!

De medewerkers en vrijwilligers van Chris werken vanuit hun geloof. De hulp die Chris biedt is gebaseerd op Bijbelse principes. Iedereen is welkom bij Chris. Christen zijn of willen worden is geen voorwaarde om door Chris geholpen te worden.
Heb je een vraag of wil je ergens over doorpraten dan kun je met Chris chatten of een berichtje sturen via Chris Connect. Dat is helemaal anoniem. Chris is er voor jou, wat er ook is!
 
De Chris Chat is elke dag te bereiken van 15.00-17.00 uur en van 19.00-22.00 uur. Klik op de knop om te starten met chatten.
Je kunt ook een berichtje sturen naar Chris, druk dan op de knop ‘Ik wil mailen’.
Meer weten over het werk van Chris? Ga naar www.chris.nl

NIEUWS

AGENDA

CURSUS | TRAINING

T. Team Samenleving 0522 467466 T. Consultatiebureau 088 4430702 teamsamenleving@staphorst.nl

Openingstijden: 09.00-17.00 uur

Buiten openingstijden | bij nood (crisissituatie):

T. 0800 20 00