SCHIP-aanpak (voor relaties in slecht weer)

Methode bij relatieproblemen en echtscheiding

 

Vanuit het maatschappelijk werk De Kern wordt de SCHIP-aanpak kosteloos aangeboden door twee gecertifieerde behandelaars. Esther Flipsen en Gina Beenen kunnen jullie begeleiden in de SCHIP-aanpak.  Verkeert jullie relatie in slecht weer, weten jullie hier niet goed uit te komen en krijgen jullie de onderlinge communicatie niet op gang? Dan wordt het tijd om dieper te gaan. De SCHIP-aanpak krijgt boven water wat al te lang ondergedompeld is geweest. Samen leer je te luisteren naar de kwetsuren die jullie elkaar, weliswaar onbedoeld, hebben aangedaan. Daarbij gaan jullie opnieuw met elkaar verbinden. Jullie leren je eigen en elkaars behoeftes kennen en hierover te praten.

Heb je besloten om te gaan scheiden? Bij de SCHIP-aanpak staat rouwverwerking centraal. Dat is immers wat scheiden is: keiharde rouw. Alleen, hoe kun je je rouw beleven als er tegelijkertijd van je wordt gevraagd door te gaan met je leven. Je hebt tijd en energie nodig om je relatie af te hechten en het gaat ook niet vanzelf. Door het inzetten van de SCHIP-aanpak worden jullie geholpen om als partners zo goed mogelijk uit elkaar te gaan, zodat jullie verder kunnen als partners in ouderschap.

Wellicht is de SCHIP-aanpak iets voor jullie? Kijk dan eens op www.schip-aanpak.nl  en neem vrijblijvend contact op met Esther Flipsen, maatschappelijk werker bij De Kern, locatie Staphorst. Zij is van maandag t/m donderdag  te bereiken op het telefoonnummer 038 4569700 of per email E.Flipsen@stdekern.nl.

 

GEPUBLICEERD >> 04-4-2019

NIEUWS

AGENDA

CURSUS | TRAINING

T. Team Samenleving 0522 467466 T. Consultatiebureau 088 4430702 teamsamenleving@staphorst.nl

Openingstijden: 09.00-17.00 uur

Buiten openingstijden | bij nood (crisissituatie):

T. 0800 20 00